Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů

Ve společnosti Ray Service si uvědomujeme, že Vy, jako naši zákazníci, partneři a další, kteří navštíví webové stránky Ray Serivce, si ceníte svého soukromí. A jelikož v některých případech vyžadujeme Vaše osobní údaje, které dále zpracováváme, pečlivě dbáme na jejich ochranu a nakládáme s nimi plně v souladu s platnými právními předpisy. Prostřednictvím tohoto oznámení Vás seznamujeme se zásadami a dalšími informacemi ohledně ochrany Vašich osobních údajů.

Správce osobních údajů a kontaktní informace

Správcem osobních údajů je společnost Ray Service, a.s., IČ: 277 56 203, se sídlem Huštěnovská 2022, 686 03 Staré Město, zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 5165 (dále jen či „Ray Service“ nebo „my“).

V případě jakýchkoliv dotazů nás můžete kontaktovat e-mailem na adrese info@rayservice.com nebo písemně na adrese Huštěnovská 2022, 686 03 Staré Město.

Základní pojmy

Dne 25. 5. 2018 nabylo účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, které je známé jako GDPR. Nařízení upravuje povinnosti, které má správce osobních údajů (Ray Service), ale také práva, která mají subjekty osobních údajů (Vy, jako zákazník, návštěvník apod.). Tato práva a povinnosti se týkají osobních údajů, což jsou jakékoliv informace, jejichž prostřednictvím Vás lze přímo nebo nepřímo identifikovat (např. Vaše jméno, příjmení, rodné číslo, e-mailová adresa apod.). V některých případech využíváme pro nakládání s osobními údaji další společnosti, které pomáhají při jejich zpracování nebo nakládání s nimi – jedná se o tzv. zpracovatele osobních údajů.

Zpracovávané údaje a rozsah zpracování

K tomu, abychom mohli efektivně vykonávat naši obchodní činnost a komunikovat s Vámi, potřebujeme od Vás mnohdy získat některé osobní údaje. Jde například o:

  • jméno a příjmení,
  • telefon a e-mail,
  • životopis,
  • pracovní pozice aj.

Údaje, které od Vás požadujeme, se liší dle toho, z jaké pozice nám je poskytujete. Budou tak rozdílné, pokud s námi jednáte jako obchodní partner, jako návštěvník naší společnosti nebo třeba jako uchazeč o zaměstnání. Citlivé údaje, jako jsou třeba údaje o zdravotním stavu, rase nebo biometrické údaje nijak nezpracováváme.

Důvod a účel zpracování osobních údajů

Hlavní důvod, pro který zpracováváme Vaše osobní údaje, je zejména efektivní vykonávání našich obchodních činností a komunikace s Vámi. Vaše osobní údaje zpracováváme pouze v nezbytném rozsahu k dosažení takových účelů a pravidelně kontrolujeme, zda jsou stále relevantní a aktuální.

Jestliže chce správce zpracovávat osobní údaje, musí pro takové zpracovávání mít podle pravidel nařízení GDPR vždy právní důvod. V Ray Service tak při zpracování osobních údajů vždy ověřujeme existenci takového právního důvodu. Může jím být například plnění smlouvy v případě, kdy jsou Vaše osobní údaje nezbytné pro např. uzavření smlouvy či naplňování smluvního vztahu, nebo náš oprávněný zájem například při zpracovávání životopisů jednotlivých uchazečů o zaměstnání nebo při zasílání newsletterů stávajícím zákazníkům. V případě, že tento právní důvod odpadne a žádný jiný neexistuje, osobní údaje smažeme.

V případě, že odmítnete nám údaje z jakéhokoliv důvodu poskytnout, nemuseli bychom být schopni s Vámi dále efektivně komunikovat či jinak spolupracovat.

Zpracovatelé a příjemci osobních údajů

Pro maximální efektivitu našich činností, ale také pro zabezpečení Vašich osobních údajů, spolupracujeme s některými zpracovateli a příjemci, a to z těchto oblastí:

  • poskytovatelé informačních systémů, databází a IT služeb,
  • poskytovatelé marketingových a komunikačních služeb,
  • prostředníci při zasílání newsletterů,
  • smluvní partneři apod.

Jestliže Vaše osobní údaje máme předat do zemí mimo EU, každé předání zakládáme na rozhodnutí o dostatečné ochraně nebo vhodných zárukách pro zajištění maximální bezpečnosti.

Doba uchovávání osobních údajů

Doba zpracovávání osobních údajů se liší v závislosti na tom, za jakým účelem je zpracováváme. Vždy jsou tedy zpracovávány po dobu, kterou vyžaduje smlouva, po kterou trvá Váš souhlas, nebo kterou stanovují platné právní předpisy, popřípadě náš vnitřní předpis. Pokud Vás zajímá konkrétní doba, po kterou Vaše údaje uchováváme, neváhejte se obrátit na náš e-mail info@rayservice.com.

Zasílání newsletterů

Pokud jste od nás obdrželi newsletter a zajímají Vás detaily o jeho zasílání, níže naleznete potřebné informace:

Newsletter jste od nás obdrželi v případě, že jste naším zákazníkem, a my Vám tak můžeme zasílat nabídky na produkty či služby podobné těm, které jsme Vám již poskytli – jde o náš oprávněný zájem. K zasílání využíváme Vaši e-mailovou adresu, a to po dobu, kdy jste naším zákazníkem, nebo po dobu 24 měsíců. Zasílání můžete kdykoliv zrušit, a to kliknutím na možnost zrušení v doručeném mailu nebo prostřednictvím e-mailové zprávy.

Používání cookies

Na našich webových stránkách můžeme využívat cookies. Cookies jsou malé textové soubory ukládané v počítačích uživatelů, které jsou využívány ke zvyšování uživatelského pohodlí, rozpoznávání opakovaných návštěv, statistickému vyhodnocení návštěvnosti (při zachování anonymity) a personalizaci obsahu a reklam, díky čemuž může Ray Service zkvalitňovat obsah webových stránek. Cookies neidentifikují jednotlivé uživatele (např. nemohou zjistit vaše jméno, hesla apod.) a neovlivňují soubory ve vašem počítači ani nastavení systému. Pokud nechcete, aby naše webové stránky, mohly využívat cookies, můžete jejich použití zakázat nebo omezit ve svém webovém prohlížeči. Berte prosím na vědomí, že pokud tak učiníte, můžete částečně či zcela omezit možnost prohlížení těchto webových stránek.

Poptávkový seznam

V případě, že jste využili náš online katalog a zaslali jste nám poptávku, budeme zpracovávat Vaše osobní údaje v rozsahu: jméno a příjmení, telefon, e-mail, pracovní pozice a další údaje, které budou v poptávce obsaženy. Právním důvodem pro takové zpracování je plnění smlouvy. Tyto osobní údaje budeme zpracovávat po dobu 1 roku, ledaže bude započata obchodní spolupráce – pak to bude po dobu, po jakou naše spolupráce trvá.

Uchazeči o zaměstnání

Jestliže máte zájem o pracovní pozici v naší společnosti Ray Service, budeme zpracovávat Vaše osobní údaje v rozsahu: jméno a příjmení, telefon, e-mail a další informace obsažené ve Vámi zaslaném životopise. Právním důvodem pro zpracování je náš oprávněný zájem na vyhodnocení výběrového řízení. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu trvání konkrétního výběrového řízení. Je také možné, že po skončení řízení Vás požádáme o souhlas s uchováním Vašeho životopisu pro případné další nabídky pracovních pozic. V takové případě životopis uchováme maximálně po dobu 6 měsíců a poté bude smazán. Váš souhlas můžete kdykoliv v této době také odvolat.

Práva subjektů údajů

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů můžete vůči Ray Serivce uplatnit tato svá práva:

  • žádat potvrzení, zda jsou Vaše osobní údaje správce zpracovávány, a pokud ano, pak Vám poskytneme bližší informace o takovém zpracování,
  • požádat o opravu osobních údajů, ať už nepřesných či chybějících,
  • odvolat udělený souhlas se zpracováním osobních údajů,
  • podat námitku proti zpracování osobních údajů,
  • požádat o omezení zpracování osobních údajů, pokud nejsou přesné, popřípadě pokud my jako správce již dané osobní údaje nepotřebujeme pro účel zpracování, či pokud jste vznesli námitku proti zpracování osobních údajů,
  • požádat o předání osobních údajů (právo na přenositelnost) a
  • žádat výmaz osobních údajů, pokud již Vaše osobní údaje nepotřebujeme pro daný účel zpracování, nebo jste odvolali Vámi udělený souhlas, popřípadě vznesli námitku proti zpracování a neexistují právní důvody pro jejich uchování.

Pro usnadnění uplatnění svých práv si může subjekt vyžádat vzory formulářů, a to na e-mailové adrese info@rayservice.com.

Právo podat stížnost u dozorového orgánu

Máte také právo podat stížnost týkající se zpracování Vašich osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7. Bližší informace lze najít na webových stránkách úřadu www.uoou.cz.

Tyto aktualizované zásady jsou účinné od 1. 8. 2021

 

 

Aktuality

Kontrakt Rheinmetall BAE S. L. (RBSL) a Rheinmetall LS (RLS) s Renvale

Společnosti Rheinmetall BAE Systems Land (RBSL) a Rheinmetall podepsaly kontrakt se společností Renvale Ltd v hodnotě přes 10 milionů liber na elektromechanické […]

Smlouva s Rheinmetall o výrobě elektrických komponentů na Slovensku

Dne 18. srpna 2021 podepsaly společnosti Ray Service a Rheinmetall smlouvu o výrobě elektrických komponentů na Slovensku. Smlouva se týká výroby a […]

Informace o zpracování osobních údajů

Ve společnosti Ray Service si uvědomujeme, že Vy, jako naši zákazníci, partneři a další, kteří navštíví webové stránky Ray Serivce, si ceníte […]

Forbes: 3G Holding – 106. největší rodinná firma v ČR

Časopis Forbes zařadil 3G Holding, majitele společnosti Ray Service, do přehledu 160 největších rodinných firem v ČR. Díky našim zaměstnancům a partnerům se Ray Service jako nejvýznamnější firma holdingu za více než 25 let existence vypracoval na 106. místo tohoto žebříčku.

Antigenní testování na covid-19

Dnes jsme si vyzkoušeli testování pomocí antigenních testů přímo ve firmě. Děkujeme společnosti MEDICAL PLUS s.r.o. za provedení testování všech našich zaměstnanců.

Strategická spolupráce se společností Rheinmetall

Stalo se už předvánoční tradicí, že podporujeme Sdružení válečných veteránů v České republice. Hlavním cílem tohoto sdružení je sociální a zdravotní podpora a pomoc válečným veteránům a jejich rodinám. Letos jsme přispěli částkou 10 000 Kč a věnovali ji dětem válečných veteránů.

Podpora Sdružení válečných veteránů České republiky

Stalo se už předvánoční tradicí, že podporujeme Sdružení válečných veteránů v České republice. Hlavním cílem tohoto sdružení je sociální a zdravotní podpora a pomoc válečným veteránům a jejich rodinám. Letos jsme přispěli částkou 10 000 Kč a věnovali ji dětem válečných veteránů.

Ray Service přeje veselé Vánoce a šťastný nový rok 2021

Rok 2020 byl pro nás všechny jako na horské dráze. Děkujeme všem našim partnerům za přízeň a našim zaměstnancům za skvěle odvedenou […]

Balíčky pro Nemocnici UH

Společnosti Ray Service, Altech, BD Sensors a Nutrend se rozhodly v této nelehké době podpořit celý personál Uherskohradišťské nemocnice a darovaly balíčky s vitamínovými a potravinovými doplňky značky Nutrend v celkové hodnotě 462 500 Kč.

Víme, co máme – Ray Service v unikátní kampani Ministerstva obrany

Podívejte se na nový seriál Ministerstva obrany, který se zaměřuje na představení domácích dodavatelů obranného průmyslu a také na zviditelnění těchto firem v očích zahraničních investorů.

Tábor dětí zaměstnanců Ray Service

V posledním prázdninovém týdnu se uskutečnil příměstský tábor pro děti našich zaměstnanců. Dětem jsme se snažili přiblížit náplň práce jejich rodinných příslušníků. Děkujeme rodičům za důvěru a všem zúčastněným za naplánování prvního ročníku tábora.

Spolupráce Ray Service s Asseco Solutions

Spolupráce, nebo chcete-li silné spojení, společností Ray Service, a.s. a Asseco Solutions, a.s. trvá už 18 let. Přesněji řečeno od 1. 1. […]

Oznámení o realizaci procesu rozdělení odštěpením sloučením

Vážení, rádi bychom Vás touto cestou informovali o tom, že společnost Ray Service, a.s., ...

Rozhovor s Petrem Gabrielem: Ray Service dezinfikuje továrnu ozónem

Jaká opatření v boji proti koronaviru zavedla společnost Ray Service a jak současnou situaci hodnotí ředitel společnosti, Petr Gabriel, si přečtěte v Ekonomickém deníku.

Aktuální situace kolem COVID-19

Vážení obchodní partneři, neustále monitorujeme a vyhodnocujeme aktuální situaci a dění kolem viru COVID-19. O dalším dění Vás budeme dále informovat. Naše […]

Ray Service na veletrhu AMPER 2020

Prostory brněnského výstaviště budou i letos již tradičně hostit největší tuzemský veletrh v oblasti elektrotechniky, elektroniky a IT. Těšíme se na vaši návštěvu […]

Projektové dny v Ray Service

Ve spolupráci s projektem VISC se v Ray Service uskutečnily první Projektové dny pro žáky základních a středních škol. Hlavním cílem je, abychom […]

Ray Service podepsal smlouvu s americkou firmou Bell

Zástupci naší společnosti podepsali na mošnovských Dnech NATO další významnou smlouvu. Díky ní budeme vyrábět komponenty pro vrtulníky UH-1Y Venom a AH-1Z […]

Ray Service podepsal smlouvu s izraelskou firmou Beth-El

Ray Service bude ve spolupráci s izraelskou společností Beth-El v České republice lokalizovat výrobu filtro-ventilačních systémů (EPCS) pro vojenská vozidla. Ray Service […]

Ray Service na International Paris Air Show 2019

Na pařížském letišti Le Bourget se pravidelně koná největší evropský veletrh v oblasti letectví. Budeme se účastnit na společné expozici českých firem […]

Ray Service vyhlášen mezi TOP zaměstnavateli kraje

Společnost Ray Service, a. s. se v letošním roce poprvé zúčastnila soutěže Sodexo Zaměstnavatel roku v kategorii Zaměstnavatel regionu a hned při […]

Spolupráce GDELS s firmami Zlínského kraje na projektu ASCOD

Firmy Zlínského kraje již získaly od GDELS zakázky za stovky miliónů korun díky dodávkám Pandurů pro AČR, projekt ASCOD může přinést daleko […]

GDPR – ochrana osobních údajů

Dnem 25. května 2018 se stává účinným Obecné nařízení o ochraně osobních údajů, tzv. GDPR. Společnost Ray Service učinila veškerá opatření k […]

Ray Service na veletrhu IDEB 2018

Ray Service oznamuje svůj vstup na slovenský trh. Při této příležitosti se s vámi rádi setkáme na veletrhu IDEB 2018 v Bratislavě, […]

Výrobní praxe pro THP pracovníky

Trojice nových manažerů se zapojila do výroby, aby se lépe seznámila s produkty Ray Service. Pracovníci si vyzkoušeli jednotlivé úkony při kompletaci kabeláže […]

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2018

Do nového roku přejeme hodně zdraví, štěstí a úspěchů jak v rodině tak i na pracovišti. Rozsviťte si s námi vánoční stromeček, […]

Ray Service byl vyhlášen mezi 7 nejlepšími firmami v České republice

Společnost Ray Service byla vyhlášena mezi 7 nejlepšími firmami v České republice ve finále 12. ročníku podnikatelské soutěže Vodafone Firma roku 2017, které […]

Pozvánka na Professional MotorSport World Expo 2017 (Kolín n. Rýnem)

Ray Service si vás dovoluje pozvat na náš stánek (4018) na motorsportovém veletrhu Professional MotorSport World Expo 2017 v Kolíně nad Rýnem, […]

Ray Service získal ocenění Firma roku 2017 Zlínského kraje

Rodinná společnost Ray Service, a.s. získala prestižní ocenění Vodafone Firma roku 2017 Zlínského kraje, které každoročně vyhlašují Hospodářské noviny.

Pozvánka na Ray Service Golf Cup 2017

Ray Service si dovoluje pozvat všechny aktivní golfisty z řad obchodních partnerů na golfový turnaj RAY SERVICE GOLF CUP 2017, který se […]

Ray Service podporuje studentský projekt Formula Student

Ray Service dlouhodobě podporuje studenty technických vysokých škol ve vývoji kabelových svazků a elektroniky pro závodní vozy v rámci mezinárodního projektu Formula […]

Exkurze malých techniků v Ray Service – květen 2017

V průběhu května jsme v naší společnosti uvítali několik skupin nadšenců z technických kroužků, které probíhají na ZŠ Buchlovice, ZŠ Velehrad a ZŠ Staré Město. […]

Exkurze studentů v Ray Service – březen 2017

Akce se konala: 09.03.2017 Cíl exkurze: prezentace firmy studentům seznámení s pracovními pozicemi TECHNOLOG A VÝVOJÁŘ Cílová skupina: studenti se zaměřením na […]

Mezinárodní veletrhy 2017

Vážení partneři, dovolte abychom Vás tímto informovali o účasti společnosti Ray Service, a.s., na světových veletrzích v roce 2017. Přijďte se seznámit […]

Ray Service na veletrhu IDEX 2017 (Abu Dhabi)

Zveme vás na náš stánek (12-E22) na veletrhu obranné techniky IDEX 2017 v Abu Dhabi (Spojené arabské emiráty) v termínu 19. – 23. února 2017.

Ray Service: asembler a systémový integrátor ITT Cannon CA

Společnost Ray Service je asemblerem a systémovým integrátorem série CA od ITT Cannon. Série CA Bayonet přináší výjimečnou kvalitu a výkon. Podívejte […]

Ray Service přeje krásné Vánoce

Vážení obchodní přátelé, jménem společnosti Ray Service Vám děkujeme za projevenou důvěru v uplynulém roce. Věřím, že pro Vás budeme spolehlivým a […]

Divize Motorsport se úspěšně představila na Barum Czech Rally Zlín 2016

Naše divize Motorsport se úspěšně představila na Barum Czech Rally Zlín 2016.  Profesionálové z oboru se dozvěděli o našem komplexním portfoliu služeb […]

Strategické partnerství s mezinárodním holdingem Hanza

V Kunovicích byla dne 14. 6. 2016 podepsána strategická smlouva o spolupráci mezi firmou Ray Service, a.s. a švédským holdingem HANZA Group.  Švédská […]

Ray Service nabízí dodávky kruhových konektorů dle MIL standardu

Společnost Ray Service nabízí dodávky kruhových konektorů dle MIL standardu MIL-DTL-38999 v sériích I, II, III. Zakázková výroba spojuje výhody zajímavé ceny […]

Smršťovací hadice RAYTUBE s výborným poměrem cena/výkon

Představujeme vlastní produktovou řadu smršťovacích hadic s označením RAYTUBE. Hadice se vyznačují výborným poměrem cena/výkon a jsou nabízeny v provedení s lepidlem […]

Technologie oplétání

Společnost Ray Service a.s. představuje komplexní technologické možnosti v oplétání kabelových svazků. Oplétání představuje jedno z možných řešení ochrany kabelového svazku. Oplety […]

Raychem Rayrim

Raychem Rayrim je ochranná teplem smrštitelná lemovka s lepidlem, vyrobená z radiačně zesíťovaného polyolefinu, je používaná k ochraně přímých a tvarovaných hran […]

Elmia Subcontractor 2015

Srdečně Vás zveme na stánek společnosti Ray Service a.s. u příležitosti veletrhu Elmia Subcontractor ve Švédském Jönköpingu v termínu 10.-13.11.2015. Těsíme se na […]

Ray Service se zařadil mezi ČESKÝCH 100 NEJLEPŠÍCH

Společnost Ray Service, a.s. se v roce 2014 probojovala mezi 100 nejlepších českých firem. Cílem soutěže ČESKÝCH 100 NEJLEPŠÍCH je v celonárodním měřítku nalézt, […]

Výstavba nových administrativních a výrobních prostor dokončena

Z důvodů rozšíření strategických kompetencí do oblasti elektromechanických a mechanických sestav a získáváni stale většího množství zakázek došlo v roce 2014 k výstavbě […]

DUNS číslo / NCAGE

Informace o společnosti Ray Service lze získat i prostřednictvím mezinárodního čísla DUNS 495022598. V rámci katalogizačního (kodifikačního) systému NATO byl naší společnosti […]

Audit Ministerstva obrany České republiky

Ve dnech 14. – 15. 4. 2010 naše společnost úspěšně absolvovala audit podle požadavků Odboru vojenského letectví Ministerstva obrany České republiky.

Oznámení o fúzi sloučením

Vážení obchodní partneři, dovolte mi, abych Vás s potěšením informoval, že v rámci dynamického rozvoje aktivit společnosti RAY SERVICE, s.r.o. se sídlem […]